Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Més informació

Del 10 al 12 de novembre del 2017 es celebrarà a Fira de Barcelona Expominer 2017, Fira-Exposició de Minerals

Aquest any el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria serà al Palau d'exposicions de Montjuïc del 10 al 12 de novembre del 2017 i té com a fil conductor: "Els minerals com a recurs energètic"

 

 

Aquest any el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria  serà al Palau d'exposicions de Montjuïc del 10 al 12 de novembre del 2017 i Aquest any, EXPOMINER ha triat com a tema la relació entre minerals, energia i desenvolupament sostenible. Vine a descobrir totes les activitats sobre minerals combustibles i fonts d'energies renovables que tenim preparades per a tu. Coneix de prop l'ús dels recursos minerals utilitzats per produir energia com el carbó, petroli o minerals radioactius, així com la gestió de minerals tecnològics imprescindibles per a la generació i transmissió d'energia en l'actualitat.

Pels centres educatius: "Vine amb els teus alumnes a Expominer"

... a través de les diverses rutes i activitats que et proposem des de la més àmplia exposició de minerals, fòssils, meteorits, gemmes, del sud d'Europa i que es pot completar amb una visita a diferents punts de la Serra de Collserola.

[ + info ]

Viu la teva experiència

Descobreix un món fascinant a través de la geologia i paleontologia: rutes mineralògiques, concurs de dibuix, tallers d'experimentació en minerals, túnel de la fluorescència i recerca d'or, etc.

També trobareu en el marc del Saló:

  1. Manuals Didàctics
  2. Xerrades Divulgatives
  3. Exposicions
  4. Tallers
  5. Concursos
  6. Premis GMC a treballs de Mineralogia

Ferran


ad banner