Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Més informació

Aquest any el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria serà al Palau d'exposicions de Montjuïc del 11 al 13 de novembre del 2016 i té l'aigua com a fil conductor.

Aquest any el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria  serà al Palau d'exposicions de Montjuïc del 11 al 13 de novembre del 2016 i té l'aigua com a fil conductor, pel que oferirà múltiples activitats i tallers per descobrir les propietats de l'H2O com a mineral, així com la interacció d'algunes pedres amb aquest líquid. A més hi haurà xerrades relacionades com la titolada  "L'Aigua com a mineral enigmàtic", del CSIC, i "Els meteorits i la presència d'aigua mes enllà de la terra", de l'Institut de Tècniques Energètiques, UPC.

Pels centres educatius: "Vine amb els teus alumnes a Expominer"

... a través de les diverses rutes i activitats que et proposem des de la més àmplia exposició de minerals, fòssils, meteorits, gemmes, del sud d'Europa i que es pot completar amb una visita a diferents punts de la Serra de Collserola.

[ + info ]

Viu la teva experiència

Descobreix un món fascinant a través de la geologia i paleontologia: rutes mineralògiques, concurs de dibuix, tallers d'experimentació en minerals, túnel de la fluorescència i recerca d'or, etc.

També trobareu en el marc del Saló:

  1. Manuals Didàctics
  2. Xerrades Divulgatives
  3. Exposicions
  4. Tallers
  5. Concursos
  6. Premis GMC a treballs de Mineralogia

Ferran


ad banner