Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Més informació

Com cada any, el primer cap de setmana de març, es celebrarà enguany la XII Fira Internacional de Minerals, Fòssils, Pedra tallada i Natura, tindra lloc a les Citxeres de Sants de Barcelona (carrer de Sants, 79) els dies 4,5 i 6 de març del 2016, amb l'entrada gratuita a tots els visitants.

MineralExpo Barcelona-Sants és una borsa-exposició de minerals, fòssils i elements relacionats amb la natura, on els visitants poden trobar actes culturals, exposicions, tallers, presentacions de llibres i, alhora, comprar ja sigui peces de col·lecció (fòssils i minerals) com a elements de guarniment i gemmes fetes de matèries minerals (collarets, polseres, pedres naturals tallades…).

Aquest esdeveniment, organitzat pel Grup Mineralògic Català, té lloc a les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79 – Barcelona) de forma anual i durant el primer cap de setmana de març.

La pròxima edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de març de 2016.


Podeu consultar l'agenda de Fires de Minerals

XII Mineralexpo


Kira


ad banner